Unna mig själv

Som ni säkert har lagt märke till i mina senaste inlägg har jag lagt mycket fokus och energi på att ta hand om mina älskade husdjur. Det har varit allt från långa promenader och intensiva lekstunder med deras hundleksaker och kattleksaker. Förstå mig rätt, jag älskar verkligen att spendera tid med mina fyrbenta vänner och göra allt jag kan för att se till deras välbefinnande. Men i detta inlägg vill jag faktiskt rikta fokus mot mig själv för en stund!

Medan jag ofta glädjer mig åt att se mina husdjur njuta och må bra, inser jag också vikten av att ta hand om mig själv. Så trots att jag älskar att vara en god husdjursförälder och spendera tid med dem, är det nu dags för mig att sätta mig själv i centrum för en förändring. Det är dags att prioritera min egen välmående och lyfta fram mina egna intressen och behov.

Shopping och lunch

I veckan gjorde jag lite shopping för att känna mig fräsh i nya kläder. Jag hade tyvärr inte tid att gå ett varv i köpcentrumet efter lunchen med min vännina som förövrigt var så trevlig! Vi catchade uppå om det senaste i livet, våra framtidsplaner och åt gott.

Hur som helst, eftersom lunchen drog ut på tiden och jag inte hann ta mig ann shoppinngen har jag idag handlat lite nya damkläder online! Det är så kul att unna sig något nytt. Denna gång blev det mest vardagskläder, men ack så fina det var. Jag köpte både en ny topp, cardigan och två par nya byxor. Kommande veckor blir det nog en hel del användning av dessa och det kommer jag självklart visa upp. Ha tålamod!


Publicerat

i

av

Etiketter: