Hundleksaker och elektrisitet

Det är mycket som händer i hemmet just nu, mitt i renoveringen så gick flera av våra eluttag sönder tack vare att vår lilla fyrbenta vän inte kunde låta de vara. Detta löste vi på två sätt. Ena sättet var att försökta få vår hund att lägga fokus på annat och inte eluttagen eller andra sladdar, så vi köpte nya hundleksaker till henne att roa sig med.

När det gäller att laga eluttagen insåg vi att vi behöver ta professionell hjälp då vi inte besitter den kunskap som kanske krävs för att lösa det på ett säkert sätt. Vi bästomde oss ganska snabb att ta hjälp av en elektrikerfrima i Bromma.

Hundjackor till kylan

Våren är här men kylan verkar stanna längre än väntat. Medans elektrikern är hemma och meckar med våra eluttag passade vi på att gå en prommenad. Nu när det är kallt är det viktigt att ta hand om husdjuren, och idag går vår fyrbente lille vän promenaden i sin nya hundjacka.

Förhoppningsvis är elen fixad hemma när vi kommer hem så vi efter promenaden kan njuta av ljus, värme och en kopp rykande kaffe. Vi håller er uppdaterade om hur det går, men vi har goda förhoppningar!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *